Idrissa Ouedraogo

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 21.1.1954

Miesto Narodenia: Banfora, Horní Volta (nyní Burkina Faso),

Herecká Filmografie:

  1. Parias du cinéma, Les (1997)
  2. Ouaga (1989)

Režijná Filmografie:

  1. Stories on Human Rights (2008)
  2. Birthday, The (2008)
  3. Kato Kato (2006)
  4. Colère des dieux, La (2003)
  5. 11'09''01 (2002)
  6. Scenarios from the Sahel (2001)
  7. Kadi Jolie (2001)
  8. Parias du cinéma, Les (1997)
  9. Kini and Adams (1997)
  10. Lumière et compagnie (1995)  
  11. Afrique, mon Afrique... (1995)
  12. Gorki (1994)
  13. Cri du coeur, Le (1994)
  14. Samba Traoré (1992)
  15. Obi (1991)
  16. Karim et Sala (1991)
  17. Tilai (1990)    
  18. Yaaba (1989)
  19. Yam Daabo (1986)
  20. Issa le tisserand (1985)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.