Phil Goldstone

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 22.2.1893

Zemřel: † 19.6.1963

Miesto úmrtí: West Los Angeles, Kalifornie, USA

Režijná Filmografie:

  1. Damaged Goods (1937)
  2. Sin of Nora Moran, The (1933)
  3. Wild Geese (1927)
  4. Snowbound (1927)
  5. Once and Forever (1927)
  6. Girl From Gay Paree, The (1927)
  7. Backstage (1927)
  8. Montana Bill (1921)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.