Josef Fares

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1977

Herecká Filmografie:

  1. Leo (2007)
  2. Zozo (2005)    
  3. Babylonsjukan (2004)
  4. Policajti (2003)
  5. Kom Då! (2003)
  6. Jalla! Jalla! (2000)
  7. Gangstaz n Cash (1996)

Režijná Filmografie:

  1. Farsan (2010)
  2. Leo (2007)
  3. Zozo (2005)    
  4. Policajti (2003)
  5. Kom Då! (2003)
  6. Jalla! Jalla! (2000)
  7. Gangstaz n Cash (1996)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.