Barbara Sarafian

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. Vincent (2016)  
  2. Hemel (2012)
  3. Clan (2012)
  4. Allez, Eddy! (2012)
  5. Býčia šija (2011)
  6. Marieke, Marieke (2010)
  7. Aanrijding in Moscou (2008)
  8. Ellektra (2004)
  9. Aspe (2004)
  10. Kijk eens op de doos (2002)
  11. Sedes & Belli (2002)
  12. Úloha zabiť (2001)  
  13. CQ (2001)  
  14. Väznica Fortress (1999)  
  15. 8 ½ Women (1999)
  16. Spike (1996)
  17. Way to Dusty Death, The (1995)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.