Joseph Ruben

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 10.5.1950

Miesto Narodenia: Briarcliff, New York, USA

Režijná Filmografie:

  1. Bez šance (2013)    
  2. Zlodeji pamäti (2004)  
  3. Poprava (1998)  
  4. Vlak s peniazmi (1995)  
  5. Dobrý synček (1993)  
  6. Noci s nepriateľom (1991)  
  7. True Believer (1989)
  8. Stepfather, The (1987)  
  9. Dreamscape (1984)  
  10. Breaking Away (1980)
  11. Gorp (1980)
  12. Our Winning Season (1978)
  13. Joyride (1977)
  14. Pom Pom Girls, The (1976)
  15. Sister-in-Law, The (1974)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.