Nia Peeples


(Virenia Gwendolyn Peeples)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 10.12.1961

Miesto Narodenia: Hollywood, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Paradise by Dante (2019)
  2. Purgatory by Dante (2018)
  3. Inferno by Dante (2017)
  4. Lavalantula (2015)  
  5. Dante's Hell Animated (2014)
  6. Monica (2014)
  7. Miracle Underground (2013)
  8. Vlkolak (2012)  
  9. 23 Minutes to Sunrise (2012)  
  10. Dark Plan, A (2012)
  11. Battle of Los Angeles (2011)  
  12. Roztomilé mrchy (2010)  
  13. Outside, The (2009)
  14. Citizen Jane (2009)
  15. Alpha Mom (2006)
  16. Special Unit (2006)
  17. Sám proti všetkým (2006)  
  18. Inside Out (2005)
  19. Smrtiaca lavína (2005)  
  20. Barbershop (2005)

Režijná Filmografie:

  1. Treading Water (2002)
 

...více

Životopis

Nia Peeples se narodila 10. prosince 1961 v Hollywoodu v Kalifornii. Její rodné jméno je Virenia Gwendolyn Peeples. Její rodina se přestěhovala do West Covina v Kalifornii, kde ona a její dvě sestry, Paula a Cynthia, vyrostly. Už v osmi letech začala vystupovat se svojí rodinou, která předváděla tance různých kultur, například polynéské, španělské a irské. Absolvovala West Covina High School jako premiantka. Byla člen představenstva pochodové kapely.

Po škole se spíše věnovala zpěvu než herectví, dokonce o víkendech vystupovala v Las Vegas. Její první role byla neslyšící dívka ve snímku A SINGLE LIGHT (1981). Objevila se také v seriálech FAME, VE ZNAMENÍ RŮŽE, WALKER TEXAS RANGER, nebo ve filmech POLIBKY A OBĚTI, ZÁMEK HRŮZY, či SAMA S CIZINCEM.

V roce 1984 byla vdaná za jihoamerickou hvězdu Guye Eckera, manželství dlouho nevydrželo, v roce 1986 se rozvedli. Poté se v roce 1989 vdala za zpěváka Howarda Hewetta, manželství opět nevydrželo a v roce 1993 se rozvedli. Má s ním syna Christophera (nar. 1990). V roce 1997 se znova vdala za Chartranda Laura, se kterým má dceru Siennu Noel (nar. 1998) , v roce 2004 se opět rozvedli. Ve volném čase se věnuje turistice, surfování, jízdě na kolečkových bruslích a lyžování. Je také aktivní v oblasti charity.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.