Carrie Hamilton


(Carrie Louise Hamilton)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 5.12.1963

Zemřel: † 20.1.2002

Miesto Narodenia: New York, New York, USA

Miesto úmrtí: Los Angeles, Kalifornia, USA

Herecká Filmografie:

  1. P.1 (1999)
  2. Brooklyn South (1997)
  3. Chameleón (1996)
  4. Touched by an Angel (1994)
  5. Walker, texaský jazdec (1993)
  6. Akty X (1993)  
  7. Cool World (1992)  
  8. Mother's Justice, A (1991)
  9. Spravodlivosť pre každého (1990)
  10. Checkered Flag (1990)
  11. Beverly Hills 90210 (1990)  
  12. Shag (1989)  
  13. Chodím so ženatým mužom (1989)
  14. Tokyo Pop (1988)
  15. Rukojemníčka (1988)
  16. thirtysomething (1987)
  17. Love Lives On (1985)
  18. Fame (1982)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.