Om Puri

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 18.10.1950

Miesto Narodenia: Ambala, Indie,

Herecká Filmografie:

  1. Viceroy's House (2017)
  2. The Ghazi Attack (2017)  
  3. Sold (2016)  
  4. Mirzya (2016)  
  5. Lovers, The (2015)  
  6. Bajrangi Bhaijaan (2015)
  7. Láska na kari (2014)  
  8. Tere Naal Love Ho Gaya (2012)
  9. Reluctant Fundamentalist, The (2012)  
  10. OMG: Oh My God! (2012)
  11. Little Terrors (2012)
  12. Kamaal Dhamaal Malamaal (2012)
  13. Chakravyuh (2012)
  14. Agneepath (2012)
  15. Khap (2011)
  16. Don 2 (2011)  
  17. West Is West (2010)
  18. Road to Sangam (2010)
  19. Dabangg (2010)
  20. London Dreams (2009)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.