Linda Bassett

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 4.2.1950

Miesto Narodenia: Kent, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Effie Gray (2014)
  2. Broken Cove (2013)
  3. Spies of Warsaw, The (2012)  
  4. Grandma's House (2010)
  5. West Is West (2010)
  6. Predčítač (2008)  
  7. Lark Rise to Candleford (2008)  
  8. Cass (2008)  
  9. Sense and Sensibility (2008)  
  10. Topánky (2005)  
  11. English Harem, The (2005)
  12. Colour Me Kubrick: A True...ish Story (2005)  
  13. Klamstvá života (2005)
  14. Spivs (2004)
  15. Brief, The (2004)
  16. This Little Life (2003)
  17. Taký malý život (2003)
  18. Hore bez (2003)  
  19. Last Time, The (2002)
  20. Hodiny (2002)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.