Lajos Kovács

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 9.2.1944

Miesto Narodenia: Bátaszék, Maďarsko,

Herecká Filmografie:

  1. Za zatvorenými dverami (2012)  
  2. Maiden Danced to Death, The (2011)
  3. Bunkerember (2010)
  4. Tüskevár (2010)
  5. Made in Hungária (2009)  
  6. Block-66 (2009)
  7. Kalandorok (2008)
  8. Rokonok (2006)
  9. Križiak v džínsoch (2006)  
  10. Budakeszi srácok (2006)
  11. Ballada (2006)
  12. Sorstalanság (2005)  
  13. Csudafilm (2005)
  14. Before Dawn (2005)
  15. A Fény ösvényei (2005)
  16. Nazajtra (2004)
  17. Argo (2004)
  18. Tesó (2003)
  19. Rinaldó (2003)
  20. Revízori (2003)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.