Michael Polish

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 30.10.1970

Miesto Narodenia: El Centro, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Some Kind of Hate (2015)
  2. Most osudu (2004)  
  3. Férový zlodej (2002)
  4. Twin Falls Idaho (1999)  
  5. Hellraiser: Bloodline (1996)  

Režijná Filmografie:

  1. Hot Bot (2016)
  2. Amnesiac (2015)  
  3. 90 Minutes in Heaven (2015)  
  4. Big Sur (2013)
  5. For Lovers Only (2011)  
  6. Stay Cool (2009)  
  7. Smell of Success, The (2009)
  8. Astronaut (2006)  
  9. Northfork (2003)
  10. ID (2003)
  11. Jackpot (2001)
  12. Twin Falls Idaho (1999)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.