Lenka Wimmerová

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 1971

Režijná Filmografie:

  1. Kozy léčí (2017)  
  2. Tchyně a uzený (2011)  
  3. Nespavost (2009)
  4. Súkromné pasce (2008)  
  5. Puritptýz (2006)
  6. Bespojení (2003)
  7. Ochranné očkování (2002)
  8. Snídaně (2001)
  9. Lodičky (2001)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.