Ye Liu

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 23.3.1978

Miesto Narodenia: Jilin, Čína,

Herecká Filmografie:

  1. Ging Chaat Goo Si 2013 (2013)
  2. Chu zi Xi zi Pi zi (2013)
  3. Wang de sheng yan (2012)    
  4. Mei Li Ren Sheng (2011)
  5. Ying han 2 (2011)    
  6. Wu ren jia shi (2010)
  7. Yi ge nüren de shishi (2009)
  8. Tie ren (2009)
  9. Nanking Nanking (2009)    
  10. Jian guo da ye (2009)  
  11. Ying han (2008)    
  12. Bo chi tung wah (2008)  
  13. Tian tang kou (2007)
  14. Mini (2007)
  15. Dark Matter (2007)  
  16. Kliatba zlatého kvetu (2006)  
  17. Yi shen yi gui (2005)
  18. Ah sou (2005)
  19. Sľub (2005)  
  20. Mo li hua kai (2004)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.