Wendey Stanzler

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Režijná Filmografie:

  1. Client List, The (2012)  
  2. Lying Game, The (2011)  
  3. Love Bites (2011)  
  4. Deväť životov (2011)  
  5. Middle., The (2009)
  6. Bolesti slávnych (2009)  
  7. 90210: Nová generácia (2008)  
  8. Private Practice (2007)
  9. Big Shots (2007)
  10. Škaredá Betty (2006)
  11. Six Degrees (2006)
  12. Muži na stromoch (2006)  
  13. Love Monkey (2006)
  14. Klinika Grace (2005)
  15. Zúfalé manželky (2004)
  16. Monk (2002)  
  17. Sex v meste (1998)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.