Alyssa-Jane Cook

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 16.2.1967

Herecká Filmografie:

  1. Strip, The (2008)
  2. Packed to the Rafters (2008)
  3. Subterano (2003)
  4. Bells of Innocence (2003)
  5. Minúty strachu (2002)
  6. Home & Away (2002)
  7. Život vs. zákon (2000)
  8. Farscape (1999)
  9. Labka (1997)
  10. Mission Top Secret (1994)
  11. Time Trax (1993)
  12. E Street (1989)
  13. Vietnam (1987)
  14. Room to Move (1987)
  15. Winners (1985)
  16. Sons and Daughters (1982)
  17. Country Practice, A (1981)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.