Joe Napolitano

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Režijná Filmografie:

  1. Mafia (2008)
  2. Runaway - Skrytá identita (2006)
  3. Kosti (2005)
  4. For the People (2002)
  5. Birds of Prey (2002)
  6. Kate Brasher (2001)
  7. Lovkyne (2000)
  8. Boston Public (2000)
  9. FreakyLinks (2000)
  10. District (2000)
  11. Križovatky medicíny (2000)
  12. Pustatina (1999)
  13. Snoops (1999)
  14. Cold Feet (1999)
  15. L. A. Doctors (1998)
  16. Dawsonov svet (1998)  
  17. Mercy Point (1998)
  18. Hotel del Sol (1998)
  19. Policajt z L.A. (1998)
  20. Nákaza (1997)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.