Angie Harmon


(Angela Michelle Harmon)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 10.8.1972

Miesto Narodenia: Dallas, Texas, USA

Herecká Filmografie:

  1. Talk, The (2010)
  2. Rizzoli & Isles (2010)
  3. Šanca prežiť (2008)  
  4. Chuck (2007)
  5. Svieža štvorka (2007)  
  6. Sklenený dom 2 (2006)
  7. Koniec hry (2006)  
  8. Lovec a prenasledovaný (2006)  
  9. Inconceivable (2005)
  10. Deal, The (2005)  
  11. Agent Cody Banks (2003)  
  12. Sudden Fear (2002)
  13. Video Voyeur (2002)
  14. Dobrá rada (2001)  
  15. Batman Beyond: Return of the Joker (2000)    
  16. Batman Beyond (1999)
  17. Lawn Dogs (1997)  
  18. FBI oddelenie (1997)  
  19. Baywatch Nights (1995)  
  20. Zákon a poriadok (1990)
 

...více

Životopis

Původní profesí modelka, Angie započala svou hereckou kariéru v roce 1995, kdy ji objevil David Hasselhoff pro jeho seriál BAYWATCH a BAYWATCH NIGHTS." Objevila se také v dalších seriálech a filmech, ale do povědomí se zapsala rolí v seriálu LAW & ORDER. V seriálu působila od 1998 do 2001 a během této doby stihla propůjčit svůj hlas k animovanému filmu BATMAN BEYOND: RETURN OF THE JOKER.

Opustila LAW & ORDER a začala se naplno věnovat filmu, a jak sama řekla, preferuje práci na TV filmech. Po roli v GOOD ADVICE získala malou roli ve filmu AGENT CODY BANKS, kde si zahrála agentku CIA po boku Cuby Gooding Jr., později po boku Jamese Wooda v dramatu END GAME. V roce 2006 zazářila v pilotním filmu seriálu "SECRETS OF A SMALL TOWN, který se bohužel nedočkal pokračování a také se objevila v show NBC INCONCEIVABLE, který se pro změnu dočkal pouze dvou dílů. Jedny z nejzajímavějších rolí však byly ve filmu SKLENĚNÝ DŮM 2 v roli kruté "matky" a v dramatickém filmu LIVING PROOF jako Lilly Tartikoff.

Oba rodiče Daphne Demar Caravageli a Lawrence Paul se živili modelingem. Je vdaná za Jasona Sehorna, obránce NY Giants, se kterým má již 3 děti. Není příbuzná s Markem Harmonem.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.