Paloma Baeza

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1.5.1975

Miesto Narodenia: Londýn, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Passion, The (2008)
  2. Sunshine (2007)    
  3. Scars (2006)
  4. Essential Poems for Christmas (2004)
  5. Spooks (2002)  
  6. Project, The (2002)
  7. Escapist, The (2002)  
  8. Way We Live Now, The (2001)  
  9. Rebel Heart (2001)
  10. Waking the Dead (2000)
  11. Anna Karenina (2000)
  12. All Forgotten (2000)  
  13. Sunburn (1999)
  14. Rytierom na hrade Camelot (1998)  
  15. Far from the Madding Crowd (1998)  
  16. Odyssey, The (1997)  
  17. Longest Memory, The (1997)
  18. Tenant of Wildfell Hall, The (1996)
  19. No Bananas (1996)
  20. Yankee na dvore kráľa Artuša (1995)

Režijná Filmografie:

  1. Coming Up (2003)
  2. Watchmen (2001)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.