Julian Farino

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Miesto Narodenia: h1>Julian Farino nar. Londýn, Anglie, Velká Británie

Režijná Filmografie:

  1. Marvellous (2014)  
  2. Newsroom, The (2012)
  3. 40 (2012)
  4. Oranges, The (2011)
  5. How to Make It in America (2010)
  6. 14 up 2000 (2007)
  7. Big Love (2006)
  8. Office, The (2005)
  9. Rím (2005)  
  10. Entourage (2004)
  11. Byron (2003)
  12. Flesh and Blood (2002)
  13. Bob & Rose (2001)
  14. 7Up 2000 (2000)
  15. Last Yellow, The (1999)
  16. Sex v meste (1998)  
  17. Our Mutual Friend (1998)
  18. Wokenwell (1997)
  19. Savage Skies (1996)
  20. Out of the Blue (1995)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.