Brian Krause


(Brian Jeffrey Krause)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1.2.1969

Miesto Narodenia: El Toro, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Apokalypsa (2016)  
  2. House of Purgatory (2015)
  3. Plan 9 (2015)
  4. Red Sky (2013)
  5. Coffin Baby (2013)  
  6. Poseidon Rex (2013)  
  7. Monogamy Experiment, The (2012)
  8. Abeo Pharisee (2012)
  9. Retribution (2012)
  10. Gemini Rising (2012)
  11. Gabe the Cupid Dog (2012)
  12. Camel Spiders (2011)  
  13. Witness Insecurity (2011)
  14. Haunted Maze (2011)
  15. Cyrus (2010)  
  16. Vražda za vraždu (2010)  
  17. Rain from Stars (2010)
  18. Ostrov (2010)  
  19. Ashes (2010)
  20. You're So Cupid! (2010)

Režijná Filmografie:

  1. Abeo Pharisee (2012)
 

...více

Životopis

Brian Krause se narodil 1. února 1969 v El Toru v Californii. V 16-ti letech se přihlásil do herecké školy a začal pracovat v televizi. Jeho první velká role byla ve filmu NÁVRAT DO MODRÉ LAGUNY (1991), kde si zahrál společně s Millou Jovovich.

Do té doby měl zkušnosti pouze ze školních divadelních představení. Pak následovaly další filmy - horor SLEEPWALKERS (1992) a o rok později si zahrál v thrilleru KLUB LHÁŘŮ (1993). V roce 1995 hrál ve filmu EXPERIMENT (1995) po boku Pamely Anderson. Tohoto roku si zahrál ještě ve filmu SRDCE MÁ OČI (1995).

Jednou z velkých rolí byla role Lea Wyatta v seriálu “ČARODĚJKY“ (1998). V roce 2007 si zahrál v jedné epizodě “KRIMINÁLKY MIAMI“ (2002). Brian se o práci vyjádřil takto: "Na CSI Miami se mi pracovalo výborně. Herci a štáb byli fantastičtí, ale tahle role je odlišná od těch, které obvykle hraji. Má postava je trochu prevít, a to se mi líbí."

Objevil se také v seriálech "WALKER, TEXAS RANGER" (1993) nebo "PŘÍBĚHY ZE ZÁHROBÍ" (1989).
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.