Summer Phoenix


(Summer Joy Phoenix)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 10.12.1978

Miesto Narodenia: Winter Park, Florida, USA

Herecká Filmografie:

  1. Suzie Gold (2004)
  2. Wasted (2002)
  3. Projekt Laramie (2002)
  4. Believer, The (2001)  
  5. Dinner Rush (2000)
  6. Miláčik, vráť sa! (2000)
  7. Esther Kahn (2000)
  8. SLC Punk! (1998)
  9. I Woke Up Early the Day I Died (1998)
  10. Už sa neviem dočkať (1998)  
  11. Girl (1998)
  12. Fakulta (1998)  
  13. Arresting Gena (1997)
  14. Runaway Ralph (1988)
  15. Rusi (1987)
  16. Taking It Home (1986)
  17. Kate's Secret (1986)
 

...více

Životopis

Summer Joy Phoenix se narodila 10.12.1978 na Winter Park na Floridě. Je americká herečka a modelka, vysoká 170 cm. Je nejmladší ze slavné rodiny Phoenix. Její sourozenci jsou River (zesnulý 1993), Rain, Liberty a Joaquin. Matka Arlyn Sharon se narodila v Bronxu, New York a otec John Lee Dole v Kalifornii, vzali se v roce 1969 a připojili se k křesťanské sektě Children of God, kde pracovali jako misionáři a sběrači ovoce v Jižní Americe.

Summer navštěvovala New York University's Tisch School of the Arts, ale nedostudovala, protože chtěla postupovat ve své kariéře. Summer patří mezi dětské herce, začínala hostováním v seriálech TO JE VRAŽDA NAPSALA, GROWING PAINS a AIRWOLF. Objevila se také v televizních seriálech KATE'S SECRET a RUSSKIES. V roce 2002 si zahrála spolu s Mattem Damonem a Casey Affleckem ve hře This is Our Youth v The Garrick Theatre.

Se sestrou Rain byla členkou rockové kapely The Causey Way. Je veganka, a zastánce práva zvířat, životního prostředí a členkou několika charit. 25.prosince 2003 se zasnoubila s hercem Casey Affleckem, bratrem Bena Afflecka. 31. května 2004 mu v Amstrdamu porodila syna Indiana August. Toto jméno dostal, protože její nejstarší bratr River hrál ve filmu Indiana Jones poslední křížová výprava. 3. června 2006 se vzali v Savannah v Gruzii. V listopadu 2007 se jim narodil druhý syn Atticus Affleck.

Nyní vlastní a provozuje butiky s oděvy "Some Odd Rubies", s obchody v New Yorku a Los Angeles, spolu s Odessou Whitmire a Ruby Canner.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.