Lisa Matthews

Lisa Matthews

Osobnostcsfd.cz

Herečka

24. září, 1969, Peoria, Illinois, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2006

Playboy Playmate of the Year DVD Collection: The '90s

Film - Dokumentární


2002

Playboy: Wet & Wild Live!

Film - Dokumentární


1999

Playboy: Playmate Profile Video Collection Featuring Miss April 1999, 1996, 1993, 1990

Film - Dokumentární

Playmates of the Year: The 90's

Film - Dokumentární


1998

Přirozená krása

Film - Dokumentární


1992

Playboy: Playmate Bloopers

Film - Dokumentární

Playboy: The Best of Wet & Wild

Film - Dokumentární

Playboy: The Best of Sexy Lingerie

Film - Dokumentární


1991

Hudson Hawk

Film - Dobrodružný, Komedie, Akční

Playboy Video Centerfold: Playmate of the Year Lisa Matthews

Film - Dokumentární

Playboy Video Playmate Calendar 1992

Film - Dokumentární


1990

Dobrodružství Forda Fairlana

Film - Dobrodružný, Komedie, Akční

Playboy Video Playmate Calendar 1991

Film - Dokumentární

Playboy: Sexy Lingerie II

Film - Dokumentární

Playboy: Wet & Wild II

Film - Dokumentární


Hostka

1990

Into the Night

Seriál - Talk-show

Životopis

Lisa Matthews je žena s klasickým americkým kukučem a od 17 let se živí jako modelka a stala se Playmate roku 1991 amerického Playboye. Je také bohužel zahalena tajemstvím, protože prakticky už od roku 1993 o ní nejsou žádné informace.

Lisa se jako dítě často stěhovala, kvůli tomu, že její otec pracoval ve firmě s celostátní působnosti, proto Lisa poznala téměř půlku Ameriky, bydleli v Ohiu, Chicagu, Georgii, pak opět v Ohiu dále v Los Angeles na Floridě a pak opět v LA. Lisa proto často měnila školu a přátele. Hodně dobře si rozuměla s maminkou, která byla vždycky u ní.

"Tatínek si přál kluka, proto jsem do té doby, než se narodil můj mladší bratr, byla v rodině kluk já."

Otec Lisu neustále přiváděl do světa sportu a učil ji hrát softbal, baseball a mnoho dalších her, některé si opravdu oblíbila a zůstala u nich dodnes. Jelikož je Lisa milovnicí zvířat zalíbila se ji jízda na koni a pečování o ně, sama měla činčilí samičku Chester. Jejím snem je žít někde na samotě se spoustou psů, koňmi a taky s krávou, které by dala jméno Hank.

"Když pracují jako modelka, mnozí lidé mi říkají: ,Ty jsi krásná' Zní to jako by mě měli za nějakou štětku. Jo, jo, vyrůstat na tak malém městě není jako žít v L.A."

Maminka Lisy přiznala, že Lisa už od útlého dětství měla zálibu ve zkoušení každého nového oblečení, které jí koupili. Lisa se jako modelka uchytila už v 17 letech, hned po vystudování střední školy, vystupovala na Los Angeleskych molech. Lisa Matthews se v dubnu 1990 stala Playmate měsíce časopisu Playboy a následně, kdy porazila i legendární Pamelu Anderson, se stala Lisa zaslouženě Playmate roku 1991.

"Nikdy bych si nedokázala ani představit, že se stanu Playmate roku, zvlášť když jsem z malého města, ale tohle je Amerika a tady se může stát všechno."

V české, přesněji ještě v československé edici Playboye, který v roce 1991 zahájil činnost, se Lisa stala teprve druhou Playmate historie československé odnože a tedy Playmate června 1991, titul Playmate roku ji v československé edici sebrala Morgan Fox, která obdržela více hlasů od čtenářů. Během této doby studovala Lisa na vysoké škole dějiny umění, které chtěla v budoucnu vyučovat.

Kromě videofilmů z produkce Playboye se Lisa mihla ve filmu HUDSON HAWK s Brucem Willisem, mohli jste ji zahlédnout v kabrioletu ve scéně na mostě, kde vyřkla svou jedinou repliku ve filmu, kdy se ptala Bruce Willise "Are you gonna die?".

Má ráda růže lososové barvy, čerstvý vzduch a západ slunce a nenávidí tetování. Mezi její oblíbené knihy patří Fiesta a Velký Gatsby. Když byla ještě hodně malá měla kuriozní fobii a to z toho, že nestihne s rodinou odejît z obchodního domu před zavíračkou a že jí tam zamknou. "Znáte to hlášení ,za pět minut se obchodní dům zavírá' tak já měla opravdu strach běhala jsem kolem jako maniak, brečela a křičela na mámu, že nestihneme odejít" vzpomíná Lisa s úsměvem.

Martin "masw" Swider

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.