Manoj Bajpai

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 23.4.1969

Miesto Narodenia: Belwa, Bihar, Indie

Herecká Filmografie:

  1. Tevar (2015)  
  2. Shootout At Wadala (2013)  
  3. Special Chabbis (2013)
  4. Samar (2013)
  5. Satyagraha (2013)
  6. Chittagong (2012)
  7. Gangs of Wasseypur Part I (2012)
  8. Chakravyuh (2012)
  9. Aarakshan (2011)
  10. Vedam (2010)
  11. Raajneeti (2010)
  12. Whisperers, The (2009)
  13. Jail (2009)
  14. Acid Factory (2009)
  15. Money Hai Toh Honey Hai (2008)
  16. 1971 (2007)
  17. Swami (2007)
  18. Dus Kahaniyaan (2007)
  19. Return to Rajapur (2006)
  20. Happy (2006)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.