Jugal Hansraj

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 26.7.1972

Herecká Filmografie:

  1. Aaja Nachle (2007)
  2. Soggadu (2005)
  3. Salaam Namaste (2005)  
  4. Darna Mana Hai (2005)
  5. Karishma: A Miracle of Destiny (2003)
  6. Hum Pyar Tumhi Se Kar Baithe (2002)
  7. Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001)
  8. Mohabbatein (2000)
  9. Gudgudee (1997)
  10. Papa Kahte Hain (1996)
  11. Don, The (1995)
  12. Aa Gale Lag Jaa (1994)
  13. Loha (1987)
  14. Sultanat (1986)
  15. Karma (1986)
  16. Jhutha Sach (1984)
  17. Masoom (1983)

Režijná Filmografie:

  1. Pyaar Impossible! (2010)
  2. Zamilovaný Romeo (2008)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.