Lassie

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. New Lassie, The (1989)
  2. Taxi (1978)
  3. Čaro Lassie (1978)
  4. ABC Saturday Superstar Movie, The (1972)
  5. Lassie (1954)
  6. Some of the Best (1948)
  7. Son of Lassie (1945)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.