Vlasta Vrana

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: Norsko

Herecká Filmografie:

  1. Race (2016)
  2. Red 2 (2013)    
  3. Gibraltar (2013)
  4. Paralelné svety (2012)  
  5. Territories (2010)  
  6. Oheň a ľad (2010)  
  7. Dead Like Me: Life After Death (2009)  
  8. V maske Fantóma (2009)
  9. Podvrh (2009)
  10. Netvor z pekla (2009)  
  11. Bojové hry 2: Kód smrti (2008)  
  12. Dr. Jekyll a pán Hyde (2008)
  13. Vianočný zbor (2008)
  14. Ohnivá rieka (2008)
  15. Vražedné vlny (2007)  
  16. Race to Mars (2007)
  17. Beriem si seba (2007)
  18. Black Eyed Dog (2006)
  19. Zločiny z vášne (2005)  
  20. Obchod s bielym mäsom (2005)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.