John Cassini

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Miesto Narodenia: h1>John Cassini nar. Toronto, Ontario, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Bates Motel (2013)
  2. Continuum (2012)
  3. Arrow (2012)  
  4. Kliatba z temnôt (2012)  
  5. Three Days in Havana (2012)
  6. Posadnutosť (2011)
  7. Hamlet (2011)
  8. Bridge, The (2010)
  9. Shattered (2010)
  10. Traveler: Vianočná pomsta (2010)  
  11. Repeaters (2010)  
  12. Smoke Screen (2010)
  13. Guido Superstar: The Rise of Guido (2010)
  14. Nulová šanca (2008)  
  15. Zlosť (2008)
  16. Krvná pomsta (2007)
  17. Intelligence (2006)
  18. Northern Town (2006)
  19. Alice, I Think (2006)
  20. Posledné dni planéty Zem (2006)

Režijná Filmografie:

  1. Freedom Park (2001)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.