Ilram Choi

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 30.6.1974

Miesto Narodenia: Washington, District of Columbia, USA

Herecká Filmografie:

  1. Neporaziteľný: Vykúpenie (2010)  
  2. Turbo (2009)
  3. Súboj s démonom (2007)
  4. Honor (2006)
  5. Walker, texaský ranger: Skúška ohňom (2005)  
  6. Taki & Luci (2005)
  7. Nový svet (2005)  
  8. Color Blind (2005)
  9. Prison-A-Go-Go! (2003)
  10. Bells of Innocence (2003)
  11. L.A.X. (2002)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.