Bruce Cabot


(Etienne Pelissier Jacques de Bujac)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 20.4.1904

Zemřel: † 3.5.1972

Miesto Narodenia: Carlsbad, Nové Mexiko, USA

Miesto úmrtí: Woodland Hills, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. I'm King Kong!: The Exploits of Merian C. Cooper (2005)
  2. Big Jake (1971)  
  3. Diamanty sú večné (1971)  
  4. Chisum (1970)  
  5. Stanica WUSA (1970)
  6. Undefeated, The (1969)  
  7. Hellfighters (1968)  
  8. Green Berets, The (1968)  
  9. War Wagon, The (1967)  
  10. Štvanica (1966)
  11. Choque de Sentimentos (1965)
  12. In Harm's Way (1965)    
  13. Town Tamer (1965)  
  14. Dievča zo Západu (1965)  
  15. Black Spurs (1965)
  16. Law of the Lawless (1964)
  17. McLintock! (1963)    
  18. Hatari! (1962)  
  19. Comancheros (1961)  
  20. Slowest Gun in the West, The (1960)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.