Fredric Lehne


(Fredric G Lehne)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 3.2.1959

Miesto Narodenia: Buffalo, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Greater (2016)  
  2. Tallulah (2016)    
  3. Runner, The (2015)  
  4. Bottled Up (2013)
  5. 30 minút po polnoci (2012)
  6. Návrat Temného rytiera (2012)    
  7. Justified (2010)
  8. Boardwalk Empire (2010)
  9. Lost: Destiny Calls (2009)
  10. Last of the Ninth (2009)
  11. Klamári (2009)  
  12. Mentalista (2008)
  13. Manželka na odpis (2008)
  14. Eli Stone (2008)
  15. Claire (2007)
  16. Božská mrcha (2007)  
  17. Deň zlomu (2006)  
  18. Book of Daniel, The (2006)
  19. Big Love (2006)
  20. Uzavretý prípad (2005)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.