Mohamed Khashoggi

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka, Režisér/ka

Filmografie

Herec/čka

2002

Druhá strana postele

Film - Komedie, Muzikál, Drama, Romantický


1997

Fool's Paradise

Film - Komedie, Romantický


1991

Eye of the Widow

Film


Režisér/ka

2009

Herkules 3D

Film - Komedie, Rodinný

Životopis

Moh Khashoggi strávil své mládí studiem ve Švýcarsku a Velké Británii. Na střední škole se přihlásil do divadelního kroužku a už se nikdy neohlédl zpět. Poté, co strávil několik let na vysoké škole a po ní v divadelních oddílech, se zaměřil na svou druhou lásku – hudbu. Moh několik let studoval hudbu v New Yorku, kde zahájil úspěšnou kariéru v kabaretu a později vedl swingovou kapelu. Během pobytu v New Yorku byl požádán, aby napsal píseň pro soundtrack k filmu, který se natáčel v New Yorku a na Jamajce.

Brzy poté se přestěhoval do Miami, kde produkoval a nahrával písně ovlivněné karibskou a latinskoamerickou hudbou. O rok později se přestěhoval do Madridu ve Španělsku a začal se vážně zabývat tvorbou příběhů pro film. Spoluzaložil společnost Telespan productions v Madridu. Telespan je jednou z předních filmových produkčních společností ve Španělsku. Získala mnoho ocenění, včetně dvou cen za nejlepší film, a dosáhla jedněch z nejvyšších příjmů za filmy v tehdejší španělské historii.

Se třemi kasovními trháky za sebou se brzy přestěhoval do Dubaje, aby se pokusil vytvářet příběhy s arabskou tematikou. Tento pokus vedl z různých důvodů k malému tvůrčímu výsledku...

lukas "LUKICKK" swag

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.