Harry Giese

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 2.3.1903

Zemřel: † 20.1.1991

Miesto Narodenia: Magdeburg, Německo,

Miesto úmrtí: Berlín, Německo

Herecká Filmografie:

  1. Goebbels-Experiment, Das (2005)  
  2. Geheime Reichssache (1979)
  3. Blodiga tiden, Den (1960)
  4. Hotel Adlon (1955)
  5. Canaris (1954)
  6. Berliner Ballade (1948)
  7. Ewige Jude, Der (1940)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.