Stanley Kamel

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 1.1.1943

Zemřel: † 8.4.2008

Miesto Narodenia: New Brunswick, New Jersey, USA

Miesto úmrtí: Hollywood Hills, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Urn, The (2008)
  2. Jane Doeová : Ako zastreliť šéfa (2007)
  3. Inland Empire (2006)      
  4. Oči mesta (2005)
  5. Domino (2005)  
  6. D.A., The (2004)
  7. Mister Sterling (2003)
  8. Judge Koan (2003)
  9. Monk (2002)  
  10. Six Feet Under (2001)
  11. Ten, kto ťa chráni (2001)  
  12. Reba (2001)
  13. A-List, The (2001)
  14. Eat Your Heart Out (2000)
  15. Dark Angel (2000)
  16. Útek v hlbinách (2000)
  17. Šou Geeny Davisovej (2000)
  18. Mediálna honba (2000)
  19. Stonebrook (1999)
  20. Západné krídlo (1999)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.