George Abbott


(George Francis Abbott)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 25.6.1887

Zemřel: † 31.1.1995

Miesto Narodenia: Forestville, New York, USA

Miesto úmrtí: Miami Beach, Florida, USA

Herecká Filmografie:

  1. Producers' Showcase (1954)
  2. Impostor, The (1918)

Režijná Filmografie:

  1. Damn Yankees! (1958)
  2. Pajama Game, The (1957)
  3. Too Many Girls (1940)
  4. Stolen Heaven (1931)
  5. Secrets of a Secretary (1931)
  6. My Sin (1931)
  7. Cheat, The (1931)
  8. Sea God, The (1930)
  9. Manslaughter (1930)
  10. Why Bring That Up? (1929)
  11. Halfway to Heaven (1929)
  12. Carnival Man, The (1929)
  13. Impostor, The (1918)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.