Warren Finnerty

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 9.4.1925

Zemřel: † 22.12.1974

Miesto Narodenia: Brooklyn, New York, USA

Miesto úmrtí: New York City, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Cockfighter (1974)
  2. Bandita (1973)  
  3. Laughing Policeman, The (1973)
  4. Banacek (1972)
  5. Panika v Needle Parku (1971)  
  6. Last Movie, The (1971)
  7. Bezstarostná jazda (1969)  
  8. Scream Free! (1969)
  9. Marlowe (1969)    
  10. Frajer Luke (1967)  
  11. Guns of Will Sonnett, The (1967)
  12. The Trials of O'Brien (1965)
  13. Nurses, The (1965)
  14. Andy (1965)
  15. Pawnbroker, The (1964)    
  16. Brig, The (1964)
  17. Connection, The (1962)
  18. Defenders, The (1961)
  19. 'Way Out (1961)
  20. Witness, The (1960)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.