Jeremy Jackson

Jeremy Jackson

Osobnostcsfd.cz

Herec

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2016

Altered Reality

Film - Komedie


2015

Lord of the Freaks

Film - Dokumentární


2013

Dreams

Film


2012

DTLA

Seriál - Komedie, Drama


2011

Blood Effects

Film - Horor, Komedie


2005

Expose

Film - Thriller


2004

Kruh temnoty

Film - Horor, Thriller


2003

Pobřežní hlídka: Havajská noc

Film - Dobrodružný, Drama, Akční


2001

Baywatch: The E! True Hollywood Story

Film - Dokumentární


1998

Baywatch: White Thunder at Glacier Bay

Film - Dobrodružný, Akční


1994

Thunder Alley

Seriál - Komedie


1992

Baywatch Summerfest Special

Film - Dokumentární

The Bulkin Trail

Film - Komedie, Krátkometrážní


1991

Křik

Film - Drama


1989

Pobřežní hlídka

Seriál - Dobrodružný, Drama, Akční


1984

Santa Barbara

Seriál - Drama


Host

2008

Celebrity Rehab with Dr. Drew

Seriál - Reality-TV


2005

Show Tyry Banksové

Seriál - Talk-show


1997

The View

Seriál - Talk-show


1996

65th Annual Hollywood Christmas Parade

Seriál - Rodinný


1987

Going Live!

Seriál - Rodinný


1981

Entertainment Tonight

Seriál - Publicistický

Životopis

Jeremy Dunn Jackson se narodil 16. září 1980 v Kalifornském Newport Beach. Svým působením je znám jako herec a zpěvák. Za jeho hereckou kariéru je znám především jako Hobie Buchannon z televizního seriálu POBŘEŽNÍ HLÍDKA.

Před objektiv kamery se dostal zhruba kolem svých deseti let, kdy debutoval ve vedlejší roli v seriálu SANTA BARBARA (1984), následně o rok později vystoupil ve filmu SHOUT (1991), který režíroval Jeffrey Hornaday. Další jeho angažmá byly drobnější projekty jako krátkometrážní film THE BULKIN TRAIL (1992) či vedlejší role v seriálu THUNDER ALLEY (1994).

Nejvíce pozornosti však upoutal v seriálu POBŘEŽNÍ HLÍDKA, kde hrál jednu z hlavních rolí a získal si tím spousty fanoušků po celém světě. Jeho angažmá v Pobřežní hlídce trvalo pozorohudných osm let, kdy Jeremy započal natáčení v sezóně 1991 a ukončil jej až v roce 1999, čímž oficiálně odehrál 179 epizod seriálu. Paradoxně jeho příchod do Pobřežní hlídky měl na svědomí fakt, že předchozí herec postavy syna hlavního hrdiny Brandon Call dospěl na vkus filmařů příliš rychle a filmaři trvali na tom, že chtějí pro zachování kontinuity děje nedospělého herce. V tomto důsledku Jeremy Jackson nahradil v druhé řadě seriálu svého předchůdce Bradona Calla, protože představy filmařů na tu dobu splňoval.

Během rozhovoru v televizním pořadu "Child Star Confidential" (pořad televize E!: Entertainment Television) Jeremy přiznal, že při natáčení seriálu Pobřežní hlídka měl problémy s drogami. V tomto směru přiznal, že jeho odchod ze seriálu byl z části právě z důvodu jeho závislosti v osobním životě. Dle jeho vlastních slov přišla po čase doba, kdy se musel rozhodnout, kterou cestou se dále vydat, neboť působení před filmovou kamerou a závislost na drogách zjevně nešly dohromady. Během jedné z policejních razií proti psychostimulačním drogám byl Jeremy dokonce zatčen, čehož následkem byla dlouhodobá odvykací rehabilitace. Zhruba po roce 2000 Jeremy veřejně přiznal, že porazil svou závislost a zkoncoval se svou pochroumanou minulostí závislého člověka.

Po delší době od posledního vystupení před kamerou se objevil jako host v talk show "The Big Idea" na stanici CNBC a podobně v pořadu "The View" stanice ABC, kde veřejně promluvil o svých dosavadních problémech, které ho odpoutaly na čas od kamery do pozadí. Během několika dalších let, Jeremy Jackson procestoval Ameriku jako klubový promotér, placený za hostující vystoupení, přičemž zůstával nadále bez jakékoli závislosti.

Jeremy dodnes hraje menší i významnější role jako například ve vedlejší roli ve filmu KRUHU TEMNOTY (2004) či v hlavní roli ve filmu BLOOD EFFECTS (2011). Patří mezi herce, kteří dokázali překonat sami sebe a opět se vrátit k tomu, co je baví.

FIBO

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.