Tony Longo

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 19.8.1961

Miesto Narodenia: Brooklyn, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Pizza with Bullets (2012)
  2. From The Head (2012)
  3. Foodfight! (2012)
  4. AKA Private (2011)
  5. Pete Smalls Is Dead (2010)
  6. Jelly (2010)
  7. Changing Hands (2010)
  8. Sinatra Club, The (2010)
  9. Violent Kind, The (2008)
  10. Jake's Corner (2008)
  11. Fall of Night, The (2007)
  12. Bunny Whipped (2007)
  13. Souled Out (2005)
  14. Smoliar (2003)  
  15. Ako prísť o muža za 10 dní (2003)  
  16. Tesáky (2002)  
  17. Slúžiť Sáre (2002)  
  18. Lloyd (2001)
  19. Road to Redemption (2001)
  20. Mulholland Drive (2001)  

Režijná Filmografie:

  1. Tales of the Gun (1998)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.