Henryk Talar

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 25.6.1945

Miesto Narodenia: Kozy, Polsko,

Herecká Filmografie:

  1. Trick (2010)  
  2. Magic Stone, The (2009)
  3. Hel (2009)
  4. 39 i pół (2008)
  5. Futro (2007)
  6. Szatan z siódmej klasy (2006)
  7. Palimpsest (2006)
  8. Egzamin z zycia (2005)
  9. Pensjonat Pod Róza (2004)
  10. Kryminalni (2004)
  11. Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja (2002)
  12. Wiedzmin (2001)  
  13. Twarze i maski (2001)
  14. Kameleon (2001)
  15. Prymas - trzy lata z tysiaca (2000)
  16. M jak Miłość (2000)  
  17. Torowisko (1999)
  18. Na dobre i na zle (1999)  
  19. Złotopolscy (1998)  
  20. Za co? (1996)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.