Fu'ad Aït Aattou

Fu'ad Aït Aattou

Osobnostcsfd.cz

Herec

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2015

Versailles

Seriál - Válečný, Životopisný, Drama, Romantický, Historický


2014

Horsehead

Film - Horor, Fantasy


2013

Papa Was Not a Rolling Stone

Film - Komedie, Drama


2012

Co den dluží noci

Film - Drama, Romantický


2007

Une vieille maitresse

Film - Drama, Romantický


1997

Život Ježíše

Film - Drama

Životopis

Pochází ze severu Francie a v roce 1997 se přestěhoval do Paříže aby se stal hercem. Po dobu tří let navštěvoval hereckou školu a účastnil se množství castingů ale bez úspěchu. Práce v modelingu mu pomohla přestěhovat se z pokoje o 15 m2 bez teplé vody do něčeho pohodlnějšího, ale nijak nepodpořila jeho hereckou kariéru.

Prvního úspěchu se dočkal až po více než sedmi letech, když si jej režisérka Catherine Breillat vybrala do role zchudlého ale elegantního šlechtice Ryna de Marigny v romantickém dramatu UNE VIEILLE MAITRESSE odehrávajícím se na začátku 19. století. Ryno je muž uvězněn mezi pokryteckým světem aristokracie reprezentovaným mladou spořádanou snoubenkou a intenzivním milostným vztahem se svou živelnou a nespoutanou milenkou - madame Vellini (Asia Argento). Ve snaze porozumět psychologii své postavy a odhalit co leží za kultem “dandyho” se Fu´ad ponořil do čtení dobových novel a poslechu hudby romantismu.

V současné době pracuje na natáčení filmu CE QUE LE JOUR DOIT A LA NUIT, kde ztvární jednu z vedlejších rolí. Když mluví o povaze lásky, své roli, stavu francouzské kinematografie je Fu´ad přemýšlivý, rozvážný a přesvědčivý. Jeho herecké ambice jsou nesporné a ačkoliv, obzvlášť ve Francii, je znevýhodněn svou minulostí v modelingu, díky níž si ho mnozí režiséři zařadili do kategorie mladíčků obdařených pouze pohlednou tváří, je Fu´ad Ait Aattou odhodlán přesvědčit filmový svět o opaku.

mortishe

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.