Simon Boswell

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,  Skladateľ,

Narodený: 1956

Miesto Narodenia: Londýn, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Vášnivá salsa (2000)

Skladateľská Filmografie:

  1. ABCs of Death, The (2012)  
  2. Theatre Bizarre, The (2011)  
  3. Rovdyr (2008)  
  4. My Zinc Bed (2008)  
  5. Bathory (2008)
  6. Tin Man (2007)
  7. Nearly Famous (2007)
  8. Slipp Jimmy fri (2006)
  9. Naboer (2005)    
  10. Ľadová smrť (2005)  
  11. More duší (2004)
  12. Fešák Churchill (2004)  
  13. Slovník do postele (2003)  
  14. Six Million Dollar Detective, The (2003)
  15. Octane (2003)
  16. Ljeto u zlatnoj dolini (2003)
  17. White Darkness, The (2002)
  18. Vdovy (2002)
  19. Doctor Sleep (2002)
  20. There's Only One Jimmy Grimble (2000)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.