Christopher Lennertz

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,  Skladateľ,

Narodený: 2.1.1972

Miesto Narodenia: Methuen, Massachusetts, USA

Herecká Filmografie:

  1. Art House (1998)

Skladateľská Filmografie:

  1. Pobrežná hliadka (2017)  
  2. Šmolkovia: Zabudnutá dedinka (2017)  
  3. Matky rebelky: Šťastné a veselé (2017)
  4. Policajtov švagor (2016)  
  5. Moja tučná grécka svadba 2 (2016)  
  6. The Boss (2016)    
  7. Buchty a klobásy (2016)  
  8. Matky rebelky (2016)  
  9. Ride Along (2014)  
  10. Šéfovia na zabitie 2 (2014)
  11. Na cudzí účet (2013)
  12. As Cool as I Am (2013)
  13. Thanks for Sharing (2012)
  14. Revolution (2012)  
  15. Girl in Progress (2012)
  16. Šéfovia na zabitie (2011)  
  17. Hop (2011)  
  18. Sajrajt sága (2010)  
  19. Neporaziteľní (2010)
  20. Marmaduk (2010)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.