Misha Segal

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,  Skladateľ,

Miesto Narodenia: h1>Misha Segal nar. Haifa, Izrael,

Herecká Filmografie:

  1. Matters of the Heart (1990)

Skladateľská Filmografie:

  1. Human Centipede III (Final Sequence), The (2015)  
  2. Fighting Back (2015)
  3. Tekken 2: Kazuya's Revenge (2014)
  4. Shadows in Paradise (2010)
  5. Mooz-lum (2010)
  6. Deported, The (2009)
  7. Street Boss (2009)
  8. Opposite Day (2009)
  9. Dobrodružné Vianoce (2009)  
  10. Unquiet, The (2008)
  11. Spring 1941 (2008)  
  12. Alles für meinen Vater (2008)
  13. Kavanot Tovot (2008)
  14. Osudný flirt (2007)  
  15. Lost at War (2007)
  16. Santova dcéra (2006)  
  17. Pennies (2006)
  18. Žriebä (2005)
  19. Meet Me in Miami (2005)
  20. Encrypt (2003)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.