Andrea Del Boca

Andrea Del Boca

Osobnostcsfd.cz

Herečka

18. října, 1965, Buenos Aires, Argentina

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2010

Un buen día

Film - Drama


2008

Viva High School Musical Argentina

Film - Komedie, Muzikál, Rodinný

Por amor a vos

Seriál - Komedie, Romantický


2005

Mujeres asesinas

Seriál - Krimi, Drama


2001

Sodero de mi vida, El

Seriál - Komedie, Romantický


2000

Apariencias

Film - Komedie, Romantický


1995

Zíngara

Seriál - Drama, Romantický

Chiquititas

Seriál - Komedie, Muzikál, Rodinný, Drama


1994

Perla negra

Seriál - Telenovela, Drama, Romantický


1993

Celeste, siempre Celeste

Seriál - Drama, Romantický

Funes, un gran amor

Film - Drama


1991

Antonella

Seriál - Telenovela, Romantický

Celeste

Seriál - Mysteriózní, Drama, Romantický


1990

Cien veces no debo

Film - Komedie


1987

Estrellita mía

Seriál - Drama, Romantický


1980

Días de ilusión

Film - Drama


1979

Los especiales de ATC

Seriál - Drama

Virgo de Visanteta, El

Film - Komedie


1975

Un mundo de amor

Film - Drama

Životopis

Andrea Del Boca se narodila 18.října v roce 1965 v Buenos Aires v Argentině, je herečka a zpěvačka. Pochází z herecké rodiny její otec Nicolas Del Boca je producent a režisér, její sestra Anabella Del Boca ji navrhuje šaty , manžel její sestry je slavný scenárista tele-novel Enrique Torres, její matka je její osobní asistentka , její bratr Adrian Del Boca žije v USA v Miami. Andrea si mimo herectví rozvíjela i svojí pěveckou kariéru.

Jako čtyřletá holčička účinkovala v populární dětské show kterou pořádala Teresa Blasco. V roce 1970 jsi zahrála v La Familia hoy duerme en casa y Habia una vez un Circo (1970) kde učinkovávala po boku slavných španělských klaunu Gabyho,Fofoa a Milikyho. Titul královny telenovel získala za učinkovaní v telenovele Estrellita Mia (1987) v některých zemích vysílaná také jako Stellina. Potom hrála po boku slavných herců jako je Gustavo Bermúdez a Gabriel Corrado.

Pak přišla tele-novela Celeste (1991), kde hrála hlavní roli s Gustavem Bermúdezem, a ve které účinkovali i herci Osvaldo Guidi, Arturo Maly, pote přišlá tele-novela Antonella (1991) kde jsi opět zahrála hlavní roli s Gustavem Bermúdezem, tento serial běžel i na českých obrazovkách . V Roce 1994 jsi zahrála v seriálu Perla Negra (Čierna Perla) (1994) kde jsi zahrála hlavní rolí po boku Gabriela Corrada v seriálu účinkovali i herci jako jsou María Rosa Gallo,Norberto Diaz ,Facundo Arana ,Gino Renni a další, tento serial běžel i na slovenských obrazovkách. A v roce 1996 jsi zahrála cikánku v seriálu Zingara (1996) kde opět hraje hlavní roli s Gabrielem Corradem a kde účinkují herci jako jsou María Rosa Gallo, Gino Renni , Lydia Lamaison, Facundo Arana, ještě předtím ale účinkovala v seriálu Chiquititas (1995) a v roce 2010 jsi Andrea zahrála v Alguien que me quiera (2010) s Osvaldem Laportem .

Andrea Del Boca také nazpívala k telenovelám Estrellita Mia (1987), Celeste (1991), Antonella (1991), Perla Negra (1994) Zingara (1996) úvodní písně. Andrea je známa jako královna telenovel , její telenovely byly dokonce vysílány i v Izraeli a Arabských Zemích. Jeto třetí dcera režiséra Nicolase Dela Boca a Anny Marií Castro. Andrea měla čtyři partnery: první byl herec a zpěvák Jose Luis (Silvestre), druhý byl režisér Raul de la Torre , tento vztah trval asi šest let. Třetí byl americký podnikatel Jeffrey Sachs, s ním trval vztah asi tři roky. Čtvrti vztah měla taký z podnikatelem Ricardem Biasotti. Její vztah s ním ovšem také ztroskotal, zůstala s ním těhotná. V roce 2000 porodila holčičku a dala ji jméno Anna po své matce.

Cvalek

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.