István Znamenák

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Pál Adrienn (2010)
  2. Papírrepülôk (2009)
  3. Made in Hungária (2009)  
  4. Apaföld (2009)
  5. Taxidermia (2006)    
  6. Magyar szépség (2003)
  7. Na végre, itt a nyár! (2002)
  8. Paszport (2001)
  9. Valaki kopog (2000)
  10. Ámbár tanár úr (1998)
  11. Szamba (1996)
  12. Kisváros (1993)
  13. Erózió (1992)
  14. Melodráma (1991)
  15. Édes Anna (1990)
  16. Megáll az idö (1982)
  17. Családi kör (1974)

Režijná Filmografie:

  1. Világjobbítók (2011)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.