Vanessa Johansson

Vanessa Johansson

Osobnostcsfd.cz

Herečka

12. ledna, 1980, New York City, New York, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2016

Sněhová královna: Tajemství ohně a ledu

Film - Dobrodružný, Komedie, Rodinný, Sci-Fi, Animovaný


2012

Skavengers

Film - Horor


2008

Zombies: Den-D přichází

Film - Horor

Hrozba v poušti

Film - Horor, Sci-Fi, Thriller, Válečný

Žralok v Benátkách

Film - Horor

Reservations

Film - Drama, Romantický


2007

Bitva o planetu Terra 3D

Film - Dobrodružný, Sci-Fi, Animovaný


2006

Shifted

Film - Drama


1996

Manny & Lo

Film - Komedie, Drama

Životopis

Vanessa Johansson, narozena 12. ledna 1984 v New Yorku, je americkou herečkou, starší sestrou Scarlett Johansson a bývalou švagrovou herce Ryana Reynoldse.

Její otec, dánského původu, Karsten Johansson se živí jako architekt a matka Melanie Sloan pracuje jako filmová producentka a manažerka. Ještě za hereččina dětství se rodiče rozvedli. Své umělecké nadání podědila pravděpodobně po dědečkovi Ejneru Johanssonovi, který byl scénaristou a režisérem. Vanessa Johansson má pět sourozenců - bratry Adriana, Christiana, Huntera, slavnou sestru Scarlett a adoptovní sestru Fenan.

V roce 1996 společně se sestrou Scarlett a bratrem Hunter debutovala ve filmu MANNY & LO. Poté se věnovala studiu a úspěšně odpromovala na Carnegie Mellon University v Pittsburghu. Další filmová role přišla teprve v roce 2006, kdy se objevila v dramatu režiséra Michaela Madisona SHIFTED. V roce 2007 se Vanessa představila jako dabérka v animovaném sci-fi BITVA O PLANETU TERRA 3D. Do povědomí diváků se mohla dostat teprve v roce 2008, kdy se objevila v dramatu RESERVATIONS a v hororech ŽRALOK V BENÁTKÁCH, HROZBA V POUŠTI a ZOMBIES: DEN-D PŘICHÁZÍ. Ani jeden z projektů však pro Vanessu nezaznamenal větší úspěch. S rokem 2010 přišla menší role v televizním filmu DEAL O'NEAL. V roce 2012 by se Vanessa měla představit v dalším hororu s názvem SKAVENGERS, kde by měla ztvárnit hlavní roli.

ČSFD.cz

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.