Ulf Pilgaard

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 15.11.1940

Herecká Filmografie:

  1. Borgen (2010)
  2. Mørk & Jul (2009)
  3. Ved verdens ende (2009)
  4. Kandidaten (2008)  
  5. Gaven (2008)
  6. Vikaren (2007)  
  7. Tempelriddernes skat II (2007)  
  8. Tempelriddernes skat (2006)  
  9. Kongekabale (2004)    
  10. Ukradnúť Rembrandta (2003)  
  11. Arven (2003)
  12. Nikolaj og Julie (2002)
  13. Elsker dig for evigt (2002)    
  14. Ørkenens juvel (2001)
  15. Langt fra Las Vegas (2001)
  16. Pomóc, som ryba (2000)  
  17. Hlboké vody (1999)
  18. Gufol mysteriet (1997)
  19. TV-Ansjosen (1995)
  20. Farligt venskab (1995)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.