Marc Klasfeld

Osobnostcsfd.cz

Režisér

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Režisér

2005

The L.A. Riot Spectacular

Film - Komedie


1997

Oz

Seriál - Krimi, Thriller, Drama

Životopis

Marc Klasfeld je americký režisér se zaměřením především na natáčení hudebních videoklipů. Doposud natočil více než dvě stě klipů k písním např. Katy Perry, Jay-Z, Kid Rock, Red Hot Chili Peppers, Nelly, Foo Fighters, Jewel, Sum 41, Avril Lavigne a mnohým dalším. Natočil také několik televizních spotů pro firmy jako Nike, NFL, NBA, Motorola, Reebok, Cartoon Network nebo Hummer.

Jeho prvním nezávislým filmem, kterým debutoval na filmovém festivalu v Tribeca, byl THE L.A. RIOT SPECTACULAR (2005), jímž Klasfeld satiricky podává pohled na vzpoury v Los Angeles roku 1992 a v němž si zahrál třeba i Snoop Dogg. Klasfeld režíroval také několik dílů seriálu HBO s názvem OZ.

V březnu 2010 Marc uvolnil na internet video s názvem "Scarface School Play", v němž se skupinka mladých herců ze základní školy snaží o "dvouminutový remake" slavného filmu Ala Pacina "Scarface". Tohle video dokázalo již během prvních 24 hodin získat dva miliony zhlédnutí, čímž se stalo jedním z nejrychleji úspěšných virálních videí na YouTube.

Klasfeld založil také produkční společnost Rockhard, pro kterou natáčí videa třeba režiséři Ray Kay, Tony Petrossian, Sarah Chatfield, Mickey Finnegan, Mark Staubach nebo Steve Jocz.

Tiny "Hromino" Soul

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.