John Light

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 28.9.1972

Miesto Narodenia: Birmingham, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Maigret's Dead Man (2016)  
  2. Father Brown (2013)
  3. Hamilton 2: Men inte om det gäller din dotter (2012)  
  4. Albert Nobbs (2011)
  5. DCI Banks (2010)
  6. Silk (2010)
  7. Endeavour (2010)
  8. Four Seasons (2008)
  9. Partition (2007)  
  10. Scoop (2006)  
  11. Drážďanské peklo (2006)  
  12. Proroctvo: Zrada (2005)  
  13. Proroctvo: Vzbura (2005)  
  14. Heights (2005)
  15. North & South (2004)
  16. Otázka cti (2003)
  17. Lloyd & Hill (2003)
  18. Lev v zime (2003)  
  19. Papa buono, Il (2003)
  20. Dracula 2: Vzkriesenie (2003)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.