Milan Ondrík

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 3.5.1980

Miesto Narodenia: Dolný Kubín, Československo,

Herecká Filmografie:

  1. Únos (2017)  
  2. Johankino tajomstvo (2015)  
  3. Eva Nová (2015)  
  4. Rukojemník (2014)
  5. Milujem Slovensko (2013)  
  6. Horúca krv (2012)  
  7. Tigre v meste (2012)
  8. Všetko za národ (2011)
  9. x=x+1 (2009)
  10. Statky zmätky (2009)
  11. Keby bolo keby (2009)
  12. Tajomstvo mojej kuchyne (2009)
  13. Panelák (2008)
  14. Muzika (2007)  
  15. Kruté radosti (2002)  
 

...více

Životopis

Idol mnohých ženských sŕdc má meno Milan Ondrík. Momentálne je známy vďaka svojej úlohe Nora v seriáli PANELÁK (2008). Pôvodne vyštudoval rezbárčinu. Pochádza zo širokej rodiny, má šesť súrodencov. V rokoch 1998 – 2002 študoval na VŠMU.

Okrem spomínaného Paneláka si Milan zahral v dvoch filmoch Juraja Nvotu, KRUTÉ RADOSTI (2002) a MUZIKA (2008). Sám Milan sa priznáva, že oveľa radšej má však hranie v divadle. Jeho domovským divadlom je DAB v Nitre, ale hrá aj v SND. Má za sebou účinkovanie v inscenáciách ako napr. Mŕtve duše, Statky zmätky, Koniec hry, Piargy, Kráľ Lear alebo aj Macbeth. V súčasnosti ho môžu jeho obdivovatelia vidieť v inscenáciách ako Testosterón, Všetko za národ či Adam Šangala. Zaujímavosťou je, že ho do hlavnej úlohy v divadelnej hre Coriolanus hranej v SND obsadil slovinský režisér Diego de Brea.

Býva v Nitre so svojou partnerkou a herečkou Zuzanou Moravcovou, s ktorou má dieťa, malého Adamka. Herec pochádzajúci z Oravy je veľmi populárny, niekoľkokrát vyhral v Nitre anketu o najobľúbenejšieho herca.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.