Stig Henrik Hoff

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 4.2.1965

Miesto Narodenia: Vadsø, Norsko,

Herecká Filmografie:

  1. Posledný kráľ (2016)    
  2. Kríž cti (2012)  
  3. Vec (2011)  
  4. Ulvenatten (2008)
  5. Max Manus (2008)  
  6. Kautokeino-opprøret (2008)  
  7. Hvaler (2008)
  8. DeUsynlige (2008)    
  9. Mirakel (2006)
  10. Gymnaslærer Pedersen (2006)
  11. Ved kongens bord (2005)
  12. Seks som oss (2004)
  13. Johnny og Johanna (2004)
  14. Hawaii, Oslo (2004)  
  15. Den som frykter ulven (2004)  
  16. Møter uten kjærlighet (2003)
  17. Fia og klovnene (2003)
  18. Pelle Politibil (2002)
  19. Anolit (2002)
  20. Fox Grønland (2001)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.